GUBAHAN HANTARAN BAKUL PASTRI TERHANGAT KOLEKSI 1

SEMUA GUBAHAN PASTRI ADALAH DIBUAT DARI ADUNAN ROTI YANG DIISIKAN DENGAN BISKUT BUAHAN DIHIASI DENGAN BUNGA GULA ISING BERSERTA RIBEN ATAU RENDA UNTUK DISESUAIKAN DENGAN TEMA COLOR YANG DIINGINKAN…

*SETIAP ORDER MESTI DI SERTAKAN DENGAN MESEJ (SMS) JIKA TIADA SMS ORDER TIDAK DITERIMA


BAKUL PASTRI BULAT BELANG STRAWBERI COKOLAT(BERBUNGA ISING) SIAP GUBAH

BAKUL PASTRI BULAT BERTANGKAI

 

BAKUL PASTRI BULAT BERTANGKAI BERBUNGA ISING

BAKUL PASTRI BULAT BERTUTUP BERBUNGA ISING

GUBAHAN XCLUSIVE BAKUL PASTRI BERTUTUP
(BERBUNGA ISING) TEMA PUTIH

BAKUL PASTRI 4SEGI BERTANGKAI (strawberi)

BAKUL PASTRI 4SEGI RAMA-RAMA
cokolat color *buah leh tukar


GUBAHAN XCLUSIVE BAKUL PASTRI BULAT BERTANGKAI (BUAH EPAL HIJAU MERAH)
TEMA PINK HIJAU

LAGIIII!!!…GUBAHAN TERBARU BAKUL PASTRI 6 SEGI BERTANGKAI…BESAR DAN XCLUSIVE…NAMPAK GLAMOUR…!!!

GUBAHAN XCLUSIVE BAKUL PASTRI 6 SEGI BERTANGKAI (BERBUNGA ISING)

BAKUL PASTRI BULAT BERBUNGA ISING
HARGA RUNCIT : RM92 (MANGGIS & LABU)

GUBAHAN BAKUL PASTRI BERSARANG BURUNG BERCOKOLAT GOLD

BAKUL PASTRI 4SEGI BERTANGKAI BERBUAH CAMPUR

GUBAHAN XCLUSIVE BAKUL PASTRI BULAT BERTANGKAI (BUAH CAMPUR) TEMA PURPLE

GUBAHAN XCLUSIVE BAKUL PASTRI BULAT BERTANGKAI (BUAH STRAWBERI + BUAH KURMA COKOLAT + COKOLAT FEROROCHER)

TERBARU!!!!

GUBAHAN BAKUL PASTRI BERTUTUP
(BERBUNGA ISING) TEMA MERUN

BAKUL PASTRI 4SEGI BERTANGKAI BERBUAH STRAWBERY

BAKUL PASTRI 4SEGI RAMA-RAMA
cokolat color *buah leh tukar

BAKUL PASTRI BULAT BERTANGKAI

*SETIAP ORDER MESTI DI SERTAKAN DENGAN MESEJ (SMS) JIKA TIADA SMS ORDER TIDAK DITERIMA

*UNTUK HARGA TERBARU SILA BUAT PERTANYAAN TERUS SECARA SMS ATAU CALL…

OK..SILA BUAT ORDER SEGERA…i SEDANG MENGUMPUL UNTUK DELIVERY TERBARU….
CALL / SMS HELMI 0122587412 atau MAS 0125608114

 

87 responses to “GUBAHAN HANTARAN BAKUL PASTRI TERHANGAT KOLEKSI 1

  1. hai saudara helmi,
    sy berminat denagan “bakul pastri bulat bertangkai berbunga ising” tu harganya x bole discount lg ke n pastri ni bole tahan bape lame aik n lg satu harganya tu termasuk delivery ke sy tinggal di petaling jaya selangor tolong quote bape dia nyer harga sebenar n kalu bole bg la discount sikit aikn bape lame kalu nk kena order?

  2. a’kum saudara helmi…
    saya berminat dengan GUBAHAN XCLUSIVE BAKUL PASTRI 6 SEGI BERTANGKAI (BERBUNGA ISING)
    HARGA RUNCIT RM92
    kalau saya nak order untuk bulan 5 ni untuk 2 set macam mana? macam mana dengan delivery ke puchong?
    berapa lama ia boleh tahan?
    Please reply me

  3. salam en helmi,

    nak tanya ,klu bakul tu nk request kaler tema sndiri boleh ke?cnth mcm kaler putih n purple…n buah2 dlm tu nk manggis n epal..bleh ke?

    satu lg, utk menghindari semut n tahan lama, elok ke klu letak dlm peti ais?actually wedding awl bln 6 nnti…

    • wsalam…bakul pastri tu bole kalo nak ubah color..buahan tu pun ok…eh takyah masuk peti ais…dia kuih cam kuih raya…tu…nanti bulan 6 u bagi tarikh yang tepat..then i will set the delivery pada tarikh terdekat nak guna..ok..

  4. i like this pastri…..nk wat untuk hantaran tapi lambat lagi…coming soon….

    tapi berapa ya kos penghantaran untuk ke petaling jaya…

  5. Saya nak tanya kalu bakul 4 segi rama-rama tapi nak warna biru turquoise untuk adik saya. Dah tu buah nak campur cam sample leh ler. Delivery cam ner….family saya di Sitiawan.

  6. One more sy nk tye..blh x nk order bakul pastri bulat belang strawberi coklat berbunga ising tp bakul nyer nk colour hijau…….

  7. En. Helmi, Kalau saya nk order Bakul Pastri 4 segi (tema colour hijau) tp saya nk letak biskut bakul kecil, bunga tulip & buah2an campur dalam satu bakul leh x..

  8. sy cukup kagum dengan semua hasil gubahan barang ataupn makanan dlm web u. sy ada jugak ambil tembahan hantaran sbg hobi n kalau sy berminat nk beli pastry atau kek bakul tu mcmaner penghantarannya di kuantan.???

    • alamak sori…hmmm u ade sms tadi..but sowi..takde delivery kesana..but kiter bole arrangekan kirim pada sesiapa yg on da way to kedah singgah di ipoh…kalo ade sms back ok..

  9. encik helmi, minat yg nie laa…buah2 die leh tukar kann..??BAKUL PASTRI BULAT BERTANGKAI BERBUNGA ISING
    HARGA RUNCIT : RM90 (WITH BUNGA ISING) SIAP GUBAH ..
    kalau nak guna bulan 12 kang, cemana penghantaran..??sy nak bg hadiah kawan nk kawin..leh die buat hantaran die kangg…lokasi die kat pj..charge berapa..?

  10. salam… sy nak tnya…possible x klu nak order bakul shj…without any deco such as buah or bunga. sy nak BAKUL PASTRI BULAT BERTUTUP BERBUNGA ISING or BAKUL PASTRI BULAT BERBUNGA ISING. leh bagi quatation. delevery area cheras. tq.

  11. Salam En Helmi…
    Saya nampak cantik2 betul gubahan dan pastri En Helmi ni… Kalau ada rezeki nak jugak kot saya mencuba I’Allah…

  12. assalamualiakum, saya berminat dgn bakul empat segi rama2 encik helmi tu.. ttp buah boleh tak sy nak mintak jambu merah dgn buah manggis.. harga 78 kn? nk pkai dlm 2/6/10.. sy di salak tinggi dkt dgn klia.. boleh hntr tak? kalu tak, boleh buat arrangement kte meet sumwhere..

  13. slam….saya nak tmpah BAKUL PASTERI 4 SEGI COKLAT COLAR,BUAH MANG GIS,OREN EPEL HIJAU DAN MERAH..saya nak guna pada 13/6/2010 boleh siap x?bila encik helmi boleh anta barang tu?jumpe saya kat KL SENTRAL.nnt ape2 saya call you,

  14. hai……helmi nanti buat cantik2 tau,sbb nak kasi anak buah bertunang,siap gubah sehali tau..reben coklat colar.bajet lebeh sikit pun x pe saya bayar janji puas ati……………jgn lupe letak perkataan.SELAMAT BERTUNANG.. ok kite jmpe.

  15. Terima kasih….helmi@mas cantik…….gubahan 2 memang puas
    ati la k………………………………

  16. salam en.helmi…saya nak khawin bulan 12 nih…saya buat majlis diperak.(kampar)..saya nak tnye en.helmi ade kedai yg boleh saya datang untuk mbuat pilihan yg lebih jelas lagi..

    • wow…lambat ag tu…kalo kampar leh terus g kiosk i di tesco ipoh…leh terus buat order kat situ atau nengok2 gubahan di situ..but kalo nak order kalo leh sebulan sebelum..yer..thanx…

  17. salam encik helmi, nak tanya skit, bakul pastri 4 segi bertangkai & 6 segi bertangkai tu apa saiznya eh coz nanti nak order tapi kena make sure muat dlm dulang hantaran x dulu :p

  18. saya sgt berminat…..klu area port klang.ada ambil tempahan ke,cara penghantaran mcmana dan brapa chargesnya

  19. salam helmi, sy berminat dgn bakul bulat berbunga icing(RM90) tu…klu nak tukar bunga color baby blue bole ke?majlis sy early november ni and
    location sy di klang..pembayaran mcm mane?

  20. Cantik nya gubahan bakul pastri nanti saya akan order bila anak saya bertunang selepas Tahun Baru Cina bulan Feb 2011 nanti

  21. salam en.Helmi..sy berminat nk tempah bakul pastri ni…tp leh kew wat delivery ke USJ9, subang business centre, subang jaya? majlis sy 26/12/2010.tp kalo leh nk brg ni sebelum 24/12/2010. sebab nk bawak balik ke pahang plk nnti..sbb mjlisny di sn.kalo leh sampai sini (subang jaya) nnti sy send details untuk tempahan.

  22. SALAM NK TANYE…LAU NK TEMPAH BAKUL N BUNGA ROSE KT DLAM NYE BOLEH KER COLOUR MERAH PUTIH TEMA…HNTAR KE KLIA BLH KER…

  23. salam..

    Sye berminat nak order bakul pastry bulat bertangkai…
    tp..kalo nk tukar design die jd bakul tu bujur bole x….

  24. salam…en helmi….bley email saya quo untuk:
    1.gubahan hantaran mini jelly mangga
    2.bakul pastri bulat bertutup(tnp gubah)
    3.bakul pastri bulat belang straberi coklat tanpa gubah..
    *saya nk buat majlis bln 6 nanti n sy nk oder….nnt sy kene reconfm by sms ker??…tq..:D

  25. salam..saya ingin buat tempahan bakul pastri untuk digunakan pada 24hb februari 2011 ini.. yg mana satu x sure lagi.. nak tahu delivery mcmana? saya tinggal di usj 3, subang jaya..and brp delivery charges??

  26. salam saya berminat nak tempah GUBAHAN XCLUSIVE BAKUL PASTRI BULAT BERTANGKAI (BUAH CAMPUR) TEMA PURPLE
    HARGA RUNCIT RM82, nak tny, harga nie skali ngan bekas plastik n x?klu added ribon brape ye charge? majlis saya 18.2.2011, jadi blh x saya ambk order 2/1 hari awal?

  27. saya da call n sms oder 2 ur sis tapi xda jawapan la samada order i diterima atau tidak….i oder
    1) gubahan xclusive bakul pastri bertutup (w/out bunga icing)
    2)gubahan pastri bulat belang s/berry coklat ( w/out bung icing)

    u bley tolong cek tak??i nk delivery on 28 may ni….dekat kl central…bley tak…

  28. akum…sya nak order BAKUL PASTRI BULAT BERTANGKAI BERBUNGA ISING HARGA RUNCIT : RM90 (WITH BUNGA ISING) SIAP GUBAH pd 11 FEB 2011…BOLEH X??

  29. akum…sya nak order BAKUL PASTRI BULAT BERTANGKAI BERBUNGA ISING HARGA RUNCIT : RM90 (WITH BUNGA ISING) SIAP GUBAH pd 11 FEB 2012…BOLEH X??

    Yg td silap taip tarikh nye..

  30. As Salam. Kalau tema malam nikah saya grey, dan sanding merah hitam, apakah warna yang paling sesuai?

  31. saya berminat utk buat tempahan…dimana lokasi kedainye ye?? sya berminat utk buat tempahan bakul eksklusif bertutup tu…

  32. gubahan bakul pastri 4segi bertagkai berbuah campur tu cantik…mcm ne nak oder..utuk hntran…

  33. Harap dapat terima tempahan saya untuk 2 bakul pastri untuk 13 Okt… sebab saya sedang buat persiapan utk ptunangan anak saya. saya sudah sms sebelum ini. Nanti saya akan konfimkan bakul yang mana satu…sya benar2 teringin nk buat hantaran…

  34. as salam. saya nak buat order, saya berada di KL. Majlis perkahwin di Mersing, Johor pada 9/11. JIka saya order bila blh dpt barang n kuih ni tahan lama ke?

  35. Salam en helmi, say nk tnya cara delivery tu adalah melalui courier or htr sndiri… Btw saya sungguh kagum dgn gubahan bakul utk hntrn tunang n perkahwinan. So blh la say order utk hantaran ank saya x lama lgi.

  36. salam en.helmi sya nak tanya kalau sy skrg kat trgganu then sya nk oder gubahan bakul pastri nie untuk majlis pertunangan sya.. ade servis penghantaran x ke tragganu???

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s