GUBAHAN HANTARAN-BUDJET RENDAH

ASSALAMUALAIKUM…SAHABAT-SAHABAT…

DIATAS KEPRIHATINAN KEPADA KEADAAN EKOMONEY DI NEGARA KITA INI.JADI SWEET FOUNTAIN TELAH MENAWARKAN GUBAHAN-GUBAHAN YANG BERBUJET RENDAH  TETAPI TETAP CANTIK DAN MENARIK..

GUBAHAN HANTARAN MINI LOLIPOP
HARGA RUNCIT RM35
(SAIZ PANJANG=23cm, LEBAR= 15cm, TINGGI = 7.5cm)

GUBAHAN HANTARAN MINI KOKOJELLY
HARGA RUNCIT RM35
(SAIZ PANJANG=23cm, LEBAR= 15cm, TINGGI = 7.5cm)


GUBAHAN HANTARAN MINI TOPI JELLY
HARGA RUNCIT RM35
(SAIZ PANJANG=23cm, LEBAR= 15cm, TINGGI = 7.5cm)


GUBAHAN HANTARAN MINI COKOLAT TOFFEE
HARGA RUNCIT RM35
(SAIZ PANJANG=23cm, LEBAR= 15cm, TINGGI = 7.5cm)

GUBAHAN HANTARAN MINI LOLIPOP LOVE
HARGA RUNCIT RM35
(SAIZ PANJANG=23cm, LEBAR= 15cm, TINGGI = 7.5cm)

GUBAHAN HANTARAN MINI LOLIPOP LOVE
HARGA RUNCIT RM35
(SAIZ PANJANG=23cm, LEBAR= 15cm, TINGGI = 7.5cm)

GUBAHAN HANTARAN MINI JELLY MANGGA
HARGA RUNCIT RM38
(SAIZ PANJANG=20.5cm, LEBAR=20.5cm, TINGGI = 10cm)


GUBAHAN HANTARAN MINI JELLY STRAWBERY
HARGA RUNCIT RM38
(SAIZ PANJANG=20.5cm, LEBAR= 20.5cm, TINGGI = 10cm)


GUBAHAN HANTARAN MINI JELLY ANGGUR
HARGA RUNCIT RM38
(SAIZ PANJANG=20.5cm, LEBAR= 20.5cm, TINGGI = 10cm)

INI ADALAH KUIH BUAH YANG SIAP DIGUBAH DALAM BEKAS TRANSPARENT UNTUK MEMUDAHKAN ANDA

-GUBAHAN MINI LABU  HARGA RM42 SEBEKAS (15BIJI)
CODE NO:GML15

-GUBAHAN MINI JAMBU HARGA RM42 SEBEKAS (15BIJI)
CODE NO:GMJ15

-GUBAHAN MINI EPAL HARGA RM42 SEBEKAS (15BIJI)
CODE NO:GME15

GUBAHAN HANTARAN MINI LOLIPOP
HARGA RUNCIT RM35
(SAIZ PANJANG=23cm, LEBAR= 15cm, TINGGI = 7.5cm)

GUBAHAN HANTARAN MINI COKOLAT BUNGA
HARGA RUNCIT RM38
(SAIZ PANJANG=20.5cm, LEBAR=20.5cm, TINGGI = 10cm)

GUBAHAN HANTARAN MINI LOLIPOP BUNGA
HARGA RUNCIT RM38
(SAIZ PANJANG=20.5cm, LEBAR=20.5cm, TINGGI = 10cm)

GUBAHAN HANTARAN MINI GULA-GULA BUNGA
HARGA RUNCIT RM38
(SAIZ PANJANG=20.5cm, LEBAR=20.5cm, TINGGI = 10cm)

GUBAHAN HANTARAN MINI LOLIPOP BUNGA
HARGA RUNCIT RM38
(SAIZ PANJANG=20.5cm, LEBAR=20.5cm, TINGGI = 10cm)

29 responses to “GUBAHAN HANTARAN-BUDJET RENDAH

  1. Salam…saya nak tanya..adakah en. helmi buat tempahan di luar perak? saya berminat dengan perkhidmatan yang ditawarkan..cuma saya bukan di IPOH..saya skrang di jitra kedah…ok, that’s all..thanx…

  2. Salam, En. Helmi
    Saya berminat dgn gubahan hantaran (nak guna bulan december 09)…..masalahnya saya d penang…..any idea?

  3. salam helmi kalau kat tanjung malim di upsi boleh hantar??? kalau saya beli 2 set yang ada 36 biji biskut bakul cantik tu dalam jumaat 4hb disember boleh ke?

  4. salam….
    if saya kat n9 n nk oder cmne ye….penghantaran hny ke kl n sgor je eh…da lama carik hantaran cm pastri n jelly 2…last2 baru jmp org yg membuatnyer….klu saya nk bln 6 ni..ble saya perlu oder…ader2 koleksi hantaran tok bakul pastri & macam jelly mangga ni…mmg nk oder ni….
    tq yer….

    • wsalam…hmmm negeri 9 i tak anta sampai ke sana…tapi kalo ade sesiapa diKL yg nk balik ke N9 bole dikirimkan…by the way….i jual pastri dan biskut bukan jelly….order bole order but delivery ke sana susah sikit….jauh…

      • klu cm2 ok la…gpn i ade abg&akk dok KL…area ampang n pantai dalam…if xpai sana pon u btau kte jmp kat memana yg senang…owh yeke…cz i tgk u ada hantaran jelly mangga yg RM38 tue…if i nk oder kn oder sebulan b4 la ye…ok…nnt i sms o call u….i mmg nk oder tok bln feb&june tahun ni..

  5. salam..
    majlis pertunangan i 26 December 2010, after go through your website i berminat nak buat tempahan.boleh i tahu cawagan you kat ipoh Tesco yang mana satu???

  6. Saya berminat dgn gubahan coklat
    GUBAHAN HANTARAN MINI COKOLAT BUNGA
    HARGA RUNCIT RM38
    (SAIZ PANJANG=20.5cm, LEBAR=20.5cm, TINGGI = 10cm)
    bagaimana saya nak order

  7. asalmkm, saya akan melangsungkan majlis pertunangan saya pada bulan 6 nanti,so boleh saya buat tempahan berupa manisan.kalau boleh saya nak tahu branch yang terdekat.saya tinggal di parit buntar perak.terima kasih

  8. boleh sy tany, harga utk ‘GUBAHAN HANTARAN MINI LOLIPOP LOVE’ msih rm35 ke? utk mjlis bln 4 thn ni. mcmne sy nk order? terima kasih

  9. assalammualaikum…sya berminat dgn mini lolypop 2.tpi ada masalah sya dok kat sibu sarawak.kalau oder dpt x pos kan.

  10. majlis kawin pada 20/11/2011 saya brminat ngan gubahan jelly anggur dan halwa betik. saya tinggal dikajang selangor adakah penghantaran kawasan ini n berapa kos dia

  11. salam en.helmi sya berminat la nak order 1 hantaran manisan gubahan mini epal tu.. sy dh sms maslina tp tak dibalas pun..

  12. salam.. saya nak tanya.. macam mana nak lekatkan sumi2 ni menjadi bentuk anggur ye? saya dah cuba buat menggunakan gam tembak tapi tak boleh2 jugak..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s