GUBAHAN HANTARAN HALWA BETIK TERBARU

SEMUA ORDER HANYA DIKIRA CONFIRM APABILA SUDAH MEMASUKKAN DEPOSIT KE DALAM AKAUN BANK HELMI

*INI ADALAH HARGA BARU HALWA BETIK DIATAS SEBAB-SEBAB YANG TIDAK DAPAT DIELAKKAN…


GUBAHAN HANTARAN HALWA BETIK
(TIADA BAKUL)
HARGA RUNCIT RM130

GUBAHAN HANTARAN HALWA BETIK
(BERSAMA BAKUL SIAP GUBAH)
HARGA RUNCIT RM150


*****TERBARU!!!GUBAHAN HANTARAN HALWA BETIK SELIMPAT
(TIADA BAKUL)
HARGA RUNCIT RM155


TERBARU!!!!GUBAHAN HANTARAN HALWA BETIK
(TIADA BAKUL)
HARGA RUNCIT RM130

EXKLUSIF!!!! GUBAHAN HANTARAN HALWA BETIK DIRAJA
(TIADA BAKUL) * dua kali ganda biasa & berlapik tray

(KHAS TUK LETAK ATAS MEJA PENGANTIN)

HARGA RUNCIT RM230

TERBARU!!!!GUBAHAN HANTARAN HALWA BETIK
(TIADA BAKUL)
HARGA RUNCIT RM130

GUBAHAN HANTARAN HALWA BETIK
(BERSAMA BAKUL SIAP GUBAH)
HARGA RUNCIT RM150
tema BIRU dan PINK

29 responses to “GUBAHAN HANTARAN HALWA BETIK TERBARU

  1. as’kum tuan punya blog.
    sy shafiqa dr kajang.
    sy nak tanya kalo halwa betik design yg dlm bakul tu, tp sy xnak dgn bakul boleh x? berapa harga dia?
    sy sgt berminat nak order.
    harap bleh reply di email sy ye.
    thx for ur time.
    wassalam.

  2. slm…mcm mn sy nk oder gubahan halwa betik tu..sy brminat dgn gubahan gambar nombor 4 dari bawah tp xde no rujukan gmbar kt ctu.

    • wsalam order terus call ke helmi atau masliana…halwa betik hanya samada halwa betik piring rm95,halwa betik berbakul rm115 atau halwa betik selimpat rm100….atau halwa betik diraja rm180

  3. SALAM, NAK TNYALAH HARGA DLM BAKUL WARNA PINK NO 2 TP X NAK BAKUL BERAPA? IKUT DALM GMBR HARGA DIA RM 115.00, KALAU ORDER UTK HUJUNG BULAN DISEMBER 2010, CARA PENGHANTARAN DIA MACAM MANA PULA?

  4. Saya nk tanya la… ambik tempah lagi tak utk bulan 3, 2011.. Majlis 13.3.2011, so, saya nk ambik awal skit la… maybe 10.3.2011… boleh x? saya nak yang simple je sbb nk bubuh dlm kotak yang transparent sbb nk bawak balik kelantan….maybe halwa betik tanpa bakul (rm100)

  5. hye..saya mimiey..
    sya nak halwa. dlm harga bajet. 4 my petunangan on 26.2.11.
    boleh tak rekeman 4 me.
    email kat mimiey boleh tak.tq.

    • ok…halwa yg ade hanya gubahan halwa betik piring rm100..gubahan halwa betik berbakul rm120…gambar ade dalam koleksi halwa…tapi kalo tak dpt bukak nanti i emailkan contoh gambar…

  6. saya berminat untuk order halwa betik. ada tak gubahan lain selain dari gubahan ini. macam mana nak tengok gubahan yang lain dan macam mana cara saya boleh order dan bagaimana penghantaran gubahan tersebut. saya tak bak bakul tapi nak letak dalam kotak plastik yang jarang….

  7. sye nak tempah halwa nk betik. sye nk tau ada x sampel lain halwa betik selain dari yg ada kat atas. sye x mau letak dlm bkul tp nk letak dalam kotak plastik yg jernih. penghantaran nye lak mcm mne ek

  8. Salam En. Helmi. Saya berminat dengan gubahan en helmi. Saya akan mengadakan majlis pertunangan anak saya pada bulan jun ini. Bulan april ini saya akan buat tempahan. Saya tinggal di shah alam, selangor. Saya nak order 1. Bakul Pastri Bulat Bertangkai Berbunga Icing. (tanpa isinya) 2. Gubahan Hantaran Halwa Betik Diraja. Tolong beri alamat untuk saya hubungi. terima kasih.

  9. hai, encik helmi..
    nak tanya la boleh x sy dapatkan halwa ni dlm bajet rm100 utk majlis pertunangan saya?.encik ada x gambar utk halwa dlm bajet saya ni?

  10. salam.en helmi…
    saya maiarah dari jabatan pertanian selangor ingin bertanyakn tentang tempahan halwa untuk pertunangan adik saya di terengganu…kalau saya nak untuk hari jumaat ada stok lagi ke…

  11. salam helmi saya zamri nk tanya saya nk oder halwa betik harga dlm seratus boleh helmi bg beberapa contoh ..helmi d area mana ya ni no saya nk pki 25 /11 .0126290205 zamri

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s