GUBAHAN HANTARAN LIPATAN

SETELAH BANYAK PERMINTAAN UNTUK GUBAHAN LIPATAN JADI DISINI TERDAPAT BEBERAPA CONTOH GUBAHAN YANG TELAH DIJUAL DI IPOH. 

 

 

 

 

GUBAHAN HANTARAN LIPATAN TUALA BERBAKUL TEMA PINK 

HARGA RUNCIT RM95  

 

 

 

GUBAHAN HANTARAN LIPATAN TUALA BERBAKUL TEMA BIRU 

HARGA RUNCIT RM85 

  

SERVIS TERBARU IALAH TEMPAHAN LIPATAN SAHAJA TANPA AKSESORI. BARANG-BARANG ATAS ANDA.
 

UPAH SAHAJA = RM15 SATU LIPATAN 

* SYARAT 5 GUBAHAN LIPATAN KEATAS 

 

LIPATAN TUALA (BENTUK ANAK BURUNG) 

 

 

LIPATAN TELEKUNG (BAKUL KIPAS BERBUNGA) 

 

LIPATAN SEJADAH (BENTUK SOFA) 

 

 

LIPATAN KAIN (JAMBANGAN BUNGA) 


 

 

GUBAHAN LIPATAN TELEKONG TOPI ALABAMA DENGAN EKSESORI 

GUBAHAN LIPATAN TELEKONG TOPI ALABAMA TANPA EKSESORI 

 

 

GUBAHAN LIPATAN KAIN PASANG KATIL PENGANTIN DENGAN EKSESORI 

  

 

 

 

LIPATAN KAIN (BUNGA & KIPAS) DENGAN EKSESORI 

 

 

 

 

LIPATAN TUALA (ANAK BURUNG) DENGAN EKSESORI 

 

 

 

LIPATAN TELEKONG  (TOPI & BEG TANGAN) DENGAN EKSESORI 

 

 

 

LIPATAN TELEKONG  (BAKUL & BUNGA) DENGAN EKSESORI 

 

 

 

LIPATAN SEJADAH (REHAL) DENGAN EKSESORI

 

27 responses to “GUBAHAN HANTARAN LIPATAN

  1. Salam..

    Sya berminat nk wat lipatan utk telekung bentuk topi alabama tanpa aksesori..mcm mane cara die?Sya perlu pos telekung ke sane ye?pembayaran mcm mane pulak?Sya dari Kajang..

  2. kalu sy dh ada bahan2,mcm mana nk minta encik gubah utk sy…sy kne pos ke encik atau macam mana…upahnye pula bagaimana…sy di kota damansara

    • kalo dah ade barang…then bole bg barang kat my sis kat USJ…atau kiter jumper bila nex delivery ke KL & SLango nanti..pepehal lagi baik call bincang senang…call/sms i 0122587412

  3. Salam.. boleh x kalau saya hanya nak tempah satu lipatan sahaja tanpa aksesori? kain tu saya boleh hantar kat rumah sis u kat usj.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s