BUNGA TELUR & CENDERAHATI VVIP

INI ADALAH KOLEKSI BUNGA TELUR DI SWEET FOUNTAIN

BUNGA TELUR BIRU SPAN 50BIJI SATU SET

HARGA RUNCIT RM1.40 SEBIJI (RM70 SATU SET)

 

BUNGA TELUR OREN SPAN 50BIJI SATU SET

HARGA RUNCIT RM1.40 SEBIJI (RM70 SATU SET)

 

BUNGA TELUR PURPLE SPAN 50BIJI SATU SET

HARGA RUNCIT RM1.40 SEBIJI (RM70 SATU SET)

 

 

BUNGA TELUR HIJAU LOVE 50BIJI SATU SET

HARGA RUNCIT RM1.40 SEBIJI (RM70 SATU SET)

 

BUNGA TELUR PURPLE LOVE 50BIJI SATU SET

HARGA RUNCIT RM1.40 SEBIJI (RM70 SATU SET)

BUNGA TELUR BIRU LOVE 50BIJI SATU SET

HARGA RUNCIT RM1.40 SEBIJI (RM70 SATU SET)

 

BUNGA TELUR PUTIH BERTANGKAI 50BIJI SATU SET


BUNGA TELUR MERAH BUNGA KRISTAL 50BIJI SATU SET

HARGA RUNCIT RM1.60SEBIJI (RM80 SATU SET)


BUNGA TELUR BIRU BUNGA KRISTAL 50BIJI SATU SET

HARGA RUNCIT RM1.60SEBIJI (RM80 SATU SET)

 

BUNGA TELUR PURPLE BUNGA KRISTAL 50BIJI SATU SET

HARGA RUNCIT RM1.60SEBIJI (RM80 SATU SET)

 

INI ADALAH KOLEKSI CENDERAHATI DI SWEET FOUNTAIN

CENDERAHATI TUALA TANGAN (OREN,BIRU,PINK ATAU PURPLE )50BIJI SATU SET

HARGA RUNCIT RM1.60SEBIJI (RM80 SATU SET)

 *DISKAUN 15% HANYA UNTUK BUNGA TELUR DAN CENDERAHATI TUALA SAHAJA…

CENDERAHATI BISKUT BUAH-BUAHAN CAMPUR-CAMPUR

HARGA RUNCIT RM1.80SEBIJI (SEKURANG-KURANGNYA 150BIJI)

**JIKA LEBIH, HARGA BOLEH DIBINCANGKAN**

39 responses to “BUNGA TELUR & CENDERAHATI VVIP

  1. klu nk order yg biskut buah 2 bape satu?tp just letak dlm plastik biase jer..sbb dh ade bekas sendiri..

  2. nak tanya kuih dalam pelastik……
    yang plastik dia wrne-wrni…..
    dan dalam bekas plastik yang bawah skali 2…..
    berapa harga dia……
    kalau 5o biji berapa????………
    kalau 100 biji lak berapa????………
    secepat mungkin ya…….
    sebabkan saya nak tempah pada encik………

  3. En. Helmi, brapa harga biskut buahan dlm plastik tu klu sy nk 100 biji tanpa plastik? Slain drpd biskut buahan ni, sy juga brminat nk tempah hantaran bakul pastri & juga halwa. Saya ddk kat seremban, nant bole x klu sy pickup kat KL Central…Sbb sng ada kemudahan komuter di situ…

  4. En. Helmi, sy nk tny berapa harga biskut buahan yg tanpa plastik klu sy nk order 100 biji? Saya juga berminat utk menempah hantaran bakul pastri berserta halwa. Bole dpt diskaun x? Sy ddk di seremban, so, bole x nant sy pickup dkt KL Central. Sbb disitu ada kemudahan komuter utk sy berulang. Pastu, bila waktu yg sesuai utk sy menempahnya?

  5. apa harga kalu nk bakul pastry di letak bunga tulip@pastry bakul kecil(campur) bulehke?nk siap gubah antar kta subang jaya dlm bln mei nanti?tkaseh.

  6. salam en. helmi…
    dpt tak sya order bunga telur n pos p wp labuan?
    bunga telur biru span 2 set n bunga telur biru bunga kristal…
    blh tak emailakn sya quotation tmsuk phantaran?

  7. kalau sy nk tempah bakul buahan pastri tue untuk digunakan pada 25 mac ini bila blh sy collect dan dimana. sy duduk petaling jaya. tq

  8. sy nk tya harga untuk cenderahati buah-buahan n biskut bg 1ribu brpa?? n then dpat x encik bg diskaun 20%/???

  9. hi…salam…

    blh tak sy dptkn hrga CENDERAHATI BISKUT BUAH-BUAHAN CAMPUR-CAMPUR tok 700? tu skali ngn dh d ikat reben ke tak? pape nnt bolehla email kt sy k..1 lg..ni dh termasuk kos penghntarn ker? sy tinggal kt wangsa maju jer..

    TQ

  10. CENDERAHATI BISKUT BUAH-BUAHAN CAMPUR-CAMPUR

    HARGA RUNCIT RM1.80SEBIJI (SEKURANG-KURANGNYA 150BIJI)

    **JIKA LEBIH, HARGA BOLEH DIBINCANGKAN**
    klo beli 1500 brp rm

  11. saya ska buat bunga..tp orygamilah…bunga nie bunga kusudama..sy da tmbh elemen sy sendiri..saya nak tnye,bunga dari origami bleh x d jdkan sbgi bunga telur jugak?sejauh mana hasil kerja saya bleh d komersialkan.sy ska sgat buat bunga nie..

  12. maaf trlupa, saya nak juga order bunga telur purple kristal yg narga rm1.60 satu set RM80, NAK ORDE 2 SET x da diskaun ke, coz saya ada order lain2 ni no saya: 0166633489 pn zaitun tima kasih

  13. BUNGA TELUR PURPLE BUNGA KRISTAL 50BIJI SATU SET

    HARGA RUNCIT RM1.60SEBIJI (RM80 SATU SET)

    pertanyaan: bunga telur seperti di atas ni ada 15% diskaun kan?? boleh tempah warna ikut yang saya nk tak??berapa lama tempoh masa untuk order yang sesuai??

  14. Assalamualaikum En. Helmi saya dah pernah datang kedai kat Ipoh tuh nk tahu FB “hantaran perkahwinan” masih on lagi tak? TQ

  15. salam,nak tanya harga bunga telur tu termasuk pahar nya sekali ke?
    kalau nak order postage berapa?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s