GUBAHAN HANTARAN PELBAGAI 1


SARANG BURUNG TANPA GUBAH(BERBUNGA ISING)
HARGA RUNCIT RM50



GUBAHAN JELLY NENAS COMEL
(GUGUSAN NENAS)
HARGA RUNCIT RM62



GUBAHAN TOPI SUMI
HARGA RUNCIT RM..


GUBAHAN XCLUSIVE JELLY PELITA
HARGA RUNCIT RM77


GUBAHAN BUAH KANNA HIJAU
HARGA RUNCIT RM75


GUBAHAN BUAH CHERRY MERAH
HARGA RUNCIT RM75


GUBAHAN SARANG BURUNG
(SARANG CAKAR AYAM & GULA-GULA)
HARGA RUNCIT RM70


GUBAHAN SARANG BURUNG TANPA GUBAH
(SARANG CAKAR AYAM & GULA-GULA)
HARGA RUNCIT RM45



GUBAHAN SARANG BURUNG
(CAKAR AYAM & GULA-GULA TELUR)
HARGA RUNCIT RM70


GUBAHAN JELLY MANGGA
(GUGUSAN MANGGA)
HARGA RUNCIT RM58.00



GUBAHAN ASAM GELUGUR
(sumi dan gula-gula)
HARGA RUNCIT RM58

UNTUK TEMPAHAN SILA HUBUNGI: HELMI 012-2587412 ATAU (adik i) MASLIANA 012-5608114

28 responses to “GUBAHAN HANTARAN PELBAGAI 1

  1. HMMM PENANG MEMANG ADE PERNAH WAT DELIVERY BUT…RAYE AJER SBB TAK BANYAK ORDER KE SANA…HANYA UNTUK DELIVERY KE KL & SELANGO ATAU SELF-PICKUP KAT TESCO IPOH…..

  2. salam, nak tanye la.. brp lame kuih ni dpt disimpan. kalau saya beli di selangor n nak blk kelantan ade mslh x ngan struktur kuih tu.. cthnye dr segi bentuk die ke rase die ke..

  3. Salam, Hi helmi, Saya Anis dari USJ( dah order dgn u 2 kali :) ) nak order sangkat b urung tanpa gubah RM 40 satu dan bakul pastry bulat bertangkai tanpa gubah.
    delivery USJ 19 subang jaya pada 14 Jan nie yer…
    Nanti saya amik dari kakak awak. ( 019-3004352 Anis)

  4. salam.. saudara hilmi
    saya rin dari ipoh…jika saya ingin pasarkan hasil biskut saya di outlet-outlet saudara di ipoh…bleh ke?
    saya baru dlm pembuatan biskut – homemade biscuits tapi sudah 2 tahun sya berjual untuk hari raya….saya ingin cuba lebarkan pasaran biskut saya…
    harap dapat membantu…
    sekian, terima kasih.

    Rin’s Biscuits

  5. Salam, sy nk tny..klu nk order sarang cakar ayam 2 jer bleh x?nk packing satu2..nk wat door gift..klu bleh, nk tau bpe u charge utk bwh 500 n above 500?tq..

    • w’salam hiiii…hmm interesting..!!cakar ayam bole dibuat door gift tapi harga mahal tau …better that u use biskut buahan atau biskut bakul then harga bole adjust murah sikit….

  6. nk tumpang tanya lokasi kome kat ner? tesco ke tesco extra ipoh?kalo mintak anto putrajaya boleh x?mcm ni sy de kawan nk kawin so dia berminat dgn gubahan kome so deme duk nanye kot2 la kome leh anto ke putrajaya..berape banyok hantaran deme nak 2 idok ladiketahui..

  7. aslm….sy dr jb so cam ne sy nk dpt kan tempahan2 tsebut d area jb ni…cz kat cni kuwang kretif la tuk gubahan2 ni

    • wsalam….nurul…alamak jauh sesangat tu…area jb tak dapek den nak tolong..DELIVERY HANYA KE KL & SELANGO SAHAJA…SORI..
      hmmm but kalo ade sesiapa dari kl nak ke jb bole i kirimkan ke dia…ok…

  8. saya menetap di jb. Kalau nak order sarang burung di gubah ada masalah tak travel dari jb ke kl. by the way, U duduk di negeri mana.

  9. hi, saya dari singapore mc ane nak pergi temapt awak , kl ada tesco tak? bole reply di email saya . thnks!

  10. sy just nk order sarang burung cakar ayam tu je…….dlm 600 pcs utk diberi kpd tetamu.brape harga ek..klu sy kat jb camne nk pick up brg tu

  11. mcmne sy nk order utk ‘GUBAHAN SARANG BURUNG TANPA GUBAH’ bg mjlis bln 4 ni. sy menetap d shah alam

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s