KOLEKSI HANTARAN SARANG BURUNG

SEMUA SARANG BURUNG AKAN DILETAKKAN TELURNYA DENGAN COKOLAT ATAU GULA-GULA TELOR DIATAS PERMINTAAN TEMPAHAN…

GUBAHAN SARANG BURUNG TANPA GUBAH
(SARANG CAKAR AYAM & GULA-GULA)
HARGA RUNCIT RM55

 

*BEKAS LAMA TAKDE DAH…GUBAHAN SARANG BURUNG TANPA GUBAH
(SARANG CAKAR AYAM & GULA-GULA)
HARGA RUNCIT RM55

 


SARANG BURUNG TANPA GUBAH (BERBUNGA ISING KECIL)
HARGA RUNCIT RM55

 


GUBAHAN SARANG BURUNG
(SARANG CAKAR AYAM & GULA-GULA)
HARGA RUNCIT RM80

 



GUBAHAN SARANG BURUNG
(CAKAR AYAM & GULA-GULA TELUR)
HARGA RUNCIT RM80

 

GUBAHAN SARANG BURUNG (CAKAR AYAM)
(TEMA ENGLISH STYLE)
HARGA RUNCIT : RM80

 

GUBAHAN BAKUL PASTRI BERSARANG BURUNG
BERCOKOLAT GOLD
HARGA RUNCIT RM100

 

GUBAHAN SARANG BURUNG (CAKAR AYAM)
(TEMA HIJAU)
HARGA RUNCIT : RM80

TERBARU !!!! GUBAHAN SARANG BURUNG (CAKAR AYAM)
(TEMA BIRU)
HARGA RUNCIT : RM80

TERBARU !!!! GUBAHAN SARANG BURUNG 4 SEGI (SIAP GUBAH)
HARGA RUNCIT RM80

TERBARU!!!

GUBAHAN SARANG BURUNG TANPA GUBAH
(SARANG CAKAR AYAM & COKOLAT)
HARGA RUNCIT RM55

TERBARU2011!!!

GUBAHAN SARANG BURUNG TANPA GUBAH
(SARANG CAKAR AYAM & COKOLAT)
HARGA RUNCIT RM55

 

TERBARU!!GUBAHAN SARANG BURUNG TANPA GUBAH
(SARANG CAKAR AYAM & GUM)
HARGA RUNCIT RM55

TERBARU2011!!!

GUBAHAN SARANG BURUNG 4 SEGI TEPAT
(CAKAR AYAM & GULA-GULA TELUR)
HARGA RUNCIT RM85

 

TERBARU!!!

GUBAHAN SARANG BURUNG TANPA GUBAH
(SARANG CAKAR AYAM & COKOLAT)
HARGA RUNCIT RM55

GUBAHAN SARANG BURUNG 4 SEGI TEPAT
(CAKAR AYAM & GULA-GULA TELUR)
HARGA RUNCIT RM80

46 responses to “KOLEKSI HANTARAN SARANG BURUNG

  1. Terima ksih… bebnyak..en. helmi.
    Saya dah terima gubahan sarang burung & tat bakul kecil yg order dri Kluang…tu.
    Eh sedappp sangat. cakar ayam tu pun tak keras. Nanti kalau anak saudara I kawin I nk order lagi tau.
    Semua org puji gubahan tu..jd tumpuan lagi..

  2. salam…
    saye berminat tuk gubahan hantaran sarang burung…try nak tgk contoh die.tp picture2 yg upload dlm blog ni xleh display lah..bleh email contoh gubahan tu tak?

    • dah…dah bole tengok dah…takpe gamba pun dah email..but the price kena chek kat sini…hmmm nak pakai biler..delivery dah dekat…cepat buat order kat Masliana so that bole arrange delivery…0125608114

  3. saya nk order GUBAHAN SARANG BURUNG TANPA GUBAH
    (SARANG CAKAR AYAM & GULA-GULA)
    HARGA RUNCIT RM40 but nk tukar color light pink ~yg display kt atas tu color hijau..nk guna 18.12.2009 bule buat delivery bile?

  4. salam…
    nak order bakul pastri old design.xnak gubah..nak yg kosong untuk hantaran tunang.cadang nak langsung bulan 3

  5. en.helmi saya berminat nak order hantaran ni..cadangnya nak ambil 23.3.2010 ni..tapi majlisnya 27.03.2010..erm..coklat tu tak cair ker sebab terlalu lama,,,,

  6. en helmi ..
    jgn lupe yerk ..saye nk GUBAHAN SARANG BURUNG
    (SARANG CAKAR AYAM & GULA-GULA)
    HARGA RUNCIT RM67 (separuh silinder) & Gubahan Cokolat masjid = theme choc gold ..on 17 Mac yek ..

  7. BRAPE LAME BLH THN CKR AYAM TU…LAU NK GUNA NEW YEAR BILA NK ANTA….BLH TUKAR X TEMA MERAH PUTIH….DLM SRANG BURUNG TU NK COKLAT WARNA PITIH BUNGA MERAH…

      • LAU SAYE NK GUNA 01/01/11..BILA U ALL BLH ANTA YE…BLH TAHAN LAME KER…
        BRAPE LAME BLH TAHAN…LAU SAYA CNFIRM NK ORDER CAM NER…JUST ORDER KAT CNI KER KENA CALL AWAK…BLH ANTA KER KAT KLIA…

  8. terima kasih ye en. helmi punya hantaran sarang burung tue,
    ramai org berkenan ngan hantaran tue, pastu nak tempah lagi satu!
    tp saya nak guna bulan 3, nnt saya call ye

  9. Saya ada sms cik masliana ttg order.harap dapat maklumbalas krn sy dlm proses menyenaraikan brg2 untuk hantaran bertunang kelak.

  10. mcm mana u buat sarang burung tu? I dari Singapore, nk tau apa cara2 nyer? saya tgk gubahn & creativity awk saya benar2 teruja. Tapi syg kt sini jarang saya nampak mcm ni. lau awk tk keberatan bleh tk kongsi resepi buat sarang burung ni?

  11. Saya berminat nak order sarang burung dengan gubahan dan burung package RM40 atau RM67. Tema putih merah. Tarikh nak guna 29 July 2011. Boleh ke?

  12. salam…sy berminat nk oder tempahan sarang burung 4segi tepat RM70. wedding sy 23 Jan ni kt NS.blh ke?

  13. salam,encik helmi saya dekat s.alam jer….
    nak order boleh quatity brapa?
    dan kira macam mana ada no. contact x?

  14. salam…saya area teluk intan perak….saya nk order sarang burung yg kosong tu blh x?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s