BISKUT BUAHAN HANTARAN PERKAHWINAN

INI ADALAH KUIH MUIH YANG DIBUAT KHAS UNTUK PERKAHWINAN ATAU PERTUNANGAN…IA  BERBENTUK BUAH BUAHAN PELBAGAI JENIS…BUKAN SAHAJA CANTIK,MENARIK DAN LEMBUT…TETAPI MEMPUNYAI PELBAGAI RASA..INTI YANG BERBEZA…DAN YANG PENTING SODAP DIMAKAN!!!!

*SETIAP ORDER MESTI DI SERTAKAN DENGAN MESEJ (SMS) JIKA TIADA SMS ORDER TIDAK DITERIMA

KOLEKSI TERBARU

NEW PACK:
LABU RM35 CODE NO:KPL001

(BERINTI KACANG TUMBUK)

JAGUNG RM35 CODE NO:KPJ002

(BERINTI JEM NENAS)

STRAWBERRY GULA RM35
CODE NO:KPSG003

(BISKUT BERPERISA STRAWBERI DAN BERINTI COCO-CRUNCH)

STRAWBERRY BIJAN RM35
CODE NO:KPSB004

(BISKUT BERPERISA STRAWBERI DAN BERINTI COCO-CRUNCH

CARROT RM35 CODE NO:KPC005

(BERINTI JEM NENAS)

MANGGIS RM35 CODE NO:KPM006

(BERINTI KACANG TUMBUK)

NENAS RM35 CODE NO:KPN007

(BERINTI JEM NENAS)

JAMBU RM35 CODE NO:KPJ008

(BERINTI JEM NENAS DAN BERBUNGA CENGKEH)

TULIP RM35 TERHANGAT DIPASARAN
CODE NO:KPT009

(BERINTI JEM NENAS)

EPAL HIJAU&MERAH RM35 CODE NO:KPE010

(BERINTI KACANG SEBIJI)


EPAL HIJAU RM35 CODE NO:KPE011

(BERINTI KACANG SEBIJI)

74 responses to “BISKUT BUAHAN HANTARAN PERKAHWINAN

  1. wsalam ctek-cun-ets ,hmmm wedding u lambat lagi tu…kalo bole lagi sebulan buat order yerr….kuih nya macam kuih raya bole tahan lama…tapi kalo ade inti kacang dalam 2 minggu tahan…yang lain bole lebih sebulan…

  2. salam,i wana ask that if i’m order frm penang,how much da delivery charge n how long 2 arrive here.thats very nice…

  3. Salam…kalau i tempah pastu p amik di tesco ipoh boleh x? fyi, i kerja di kulim but hometown di johor. so on the way balik johor maybe i bleh singgah ipoh and ambil tempahan.

    • wsalam bole…tapi u kena order and komfom the order and date nak datang singgah tu…hmmm better u call or sms me to orde..yaa..helmi 0122587412 or my sis masliana 0125608114 ok

  4. emmm kalau saya nak EPAL HIJAU&MERAH RM29 CODE, NO:KPE010. 2 balang bila boleh dapat….sy nak guna 12/apr

  5. ALangkah bagusnya kalau ade banyak lagi design mcm design bentuk sayuran ke…. Masa saya budak2 dulu, saya pernah jumpa design cili besar kaler hijau dan merah. tangkai dia, guna tangkai cili yang ori tu. Ramai yang terkejut tgk saya ratah cili tu. Hehehe…

  6. salam helmi..
    ermmm…sy berminat tngok yg biskut strawberi tu..bleh tak if u gubah color strawberi tu campur with yellow color ngan red tu??…kalau bleh i ngat nk order with u..anything, call me or sms me or email me..0123329817-rozie
    tp i kawen lmbat lg la..cume nk tanye je if bleh…maybe november nnt.
    TQ..

  7. salam… i minat design tulip.. nice… i stay kat pj.. kalo order bleh bleh dpt? tp i kawin next year.. febuary.. tp survey dulu..

  8. Assalamuaalaikum adik Helmi dan Masliana, Kakak dulu ada sms kat adik helmi mengenai delivery tapi tak dapat jawapan, akak tahu singapore ini jauh tapi akak berhajat betul nak kan bakul kechil2 tu sebagai hadiah pertunangan anak saudara. boleh you hantar by courier services ? Agak2 berapa harga nya?

  9. salam,sy pun berminat nak tempah biskut buah-buahan
    tp belum dipastikan nak yg mana…area sungai besi kuala lumpur…nak guna raya ke-3 tuk pertunangan adik sy…
    so mcm mana boleh tak nak tahu quotation n penghantaran.

  10. Salam En Helmi, jika sy nk tempah biskut epal hijau 1 set n tulip 1 set agak2 lma tak nk dpt?…ambil di area setiawangsa :p

  11. cantik sgt2… klu nk tmpah yg bentuk bunga tulip tu…tp xnk susun dalam bekas cm tu…nk design jadikan cm sejambak bunga bole x? brape yer klu cm tu n brape charge penghantaran ke johor?

  12. As-Salam, nak tanya kalau saya nak order EPAL HIJAU&MERAH RM29
    CODE NO:KPE010 dan perlukan untk majlis pada 24/04/11 bile mase yg sesuai saya nak place order by the way penghantaran camner yek saya kat petaling jaya. Price mmg RM29 ke ade charge lain.

  13. as salam..sy berminat sgt dgn bentuk bunga tulip tu tok my wedding bln 11 nie..sy dok ipoh.tp my sis ade di putrajaya.en.helmi blh htr kan?

  14. u ade buka kedai kt tesco ipoh ker?tesco yg dkt jya jusco tu ker?bukan tesco extra kan?kalu mcm tu lg senang.sy blh tempah kt sana je nanti.

  15. salam ..nk tnya sy nak oder yang bentuk jagung kpsg003 utk majlis perkahwinan saya jan 2012 masih boleh lagi kew??…duk area shah alam,,

  16. Salam,
    saya hendak tnyer tok tempahan biskut hantaran:

    1.TULIP RM29 (Lebih kurang50 biji sebekas) TERHANGAT DIPASARAN
    CODE NO:KPT009 (BERINTI JEM NENAS).
    2. STRAWBERRY GULA RM29 (Lebih kurang30 biji sebekas)
    CODE NO:KPSG003 (BISKUT BERPERISA STRAWBERI DAN BERINTI COCO-CRUNCH)

    boleh tak saya hendak tempah biskut hantaran untuk 19/5/2012.

  17. As Salam .. Bleh ker pos ke Sarawak.klu bleh akak nk Labu manis, jagung, epal(mix), & manggis.akak nk guna utk maj ptunangn adik akak pd 26 mei 2012.

  18. mcm mne kalo kat kluang johor?.. saya juga nak tahu berapa lame biskut nie bole tahan dan brape lame brang akan sampai?

  19. saye nak guna biskut code No:KPSB004 utk march tahun depan, bila agak2nya kuih ni dpt d hantar kat saye sebelum hari tu nt? sebab saye kat sabah. nak order awal2 pun rasanya terlalu awal lg sebab saya nak fresh utk barangan hantaran saya nt. tlng pm saya plezz….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s